Cascading Stijlbladen
SAC: De Eenvoudige API voor CSS

(This page uses CSS style sheets)

Dit document is een Nederlandse vertaling van een Engelstalig document:

Deze vertaling werd gemaakt door Saffier Verkaik, maar kan nog enkele fouten bevatten. In geval van twijfel verwijzen wij naar de officiële Engelstalige versie.

Deze versie:
https://www.sftcc.com/style/CSS/SAC
Vertaler:
Saffier Verkaik
Tampa Real Estate, www.realestate-palmharbor.com, Smoky Mountain Cabins For Sale
Auteursrecht:
Copyright 1999 W3C ( MIT, INRIA, Keio). Alle rechten voorbehouden. W3C-regels betreffende aansprakelijkheid, handelsmerk, documentgebruik en softwarelicentiëring zijn van toepassing.

CSS

CSS1

CSS2

CSS1 Test Programma

W3C Kernstijlen

CSS Validatie

SAC 1.0 is een standaard interface voor CSS ontleders en wordt geacht te werken met CSS1, CSS2, CSS3 (momenteel in ontwikkeling) en andere, van CSS afgeleide, talen.

Status

U wordt uitgenodigd uw commentaar over SAC te sturen naar de publieke mailing lijst www-style@w3.org. Een archief is beschikbaar op http://lists.w3.org/Archives/Public/www-style/.

De API is een bètaversie die altijd geactualiseerd, vervangen of verwijderd kan worden door andere versies. Het is daarom ongepast het te gebruiken als referentiemateriaal of het te citeren anders dan "werk in uitvoering". Dit is werk in uitvoering en impliceert géén bekrachtiging door of de consensus van ofwel W3C of leden van de Stijl Activiteit. .

Deze API is geproduceerd als onderdeel van de W3C Stijl Activiteit.

Let op

SAC 1.3: Java Uitvoering

SAC 1.3: C Uitvoering

SAC 1.3: Ruby Uitvoering

SAC 1.0: Perl Uitvoering

CSS Valid CSS!

Philippe Le Hégaret
laatste update: $Date: 2008/12/09 12:31:54 $ GMT

Copyright © 2000-2008 W3C® (MIT, INRIA, Keio), All Rights Reserved. W3C liability, trademark, document use and software licensing rules apply.