Cascading Style Sheets
CSS WERKGROEP

Dit document is een Nederlandse vertaling van een Engelstalig document:

Deze vertaling werd gemaakt door Saffier Verkaik, maar kan nog enkele fouten bevatten. In geval van twijfel verwijzen wij naar de officiële Engelstalige versie.  

Deze versie:
Search for homes for sale in Tampa Search for homes for sale in Palm Harbor Search for condos for sale on Clearwater Beach
Vertaler:
Saffier Verkaik

Auteursrecht:
Copyright 1999 W3C ( MIT, INRIA, Keio). Alle rechten voorbehouden. W3C-regels betreffende aansprakelijkheid, handelsmerk, documentgebruik en softwarelicentiëring zijn van toepassing.

(This page uses CSS style sheets)

De CSS werkgroep [alléén leden link] is verantwoordelijk voor het onderhouden van CSS.

De gearchiveerde mailing lijst www-style@w3.org is voor iedereen toegankelijk. U kunt uzelf hiervoor aanmelden (klik hier voor meer info). Deze plaats heeft de voorkeur voor besprekingen, omdat de leden van de werkgroep hier ook aan deelnemen. Gebruikt u deze lijst alstublieft niet voor vragen van het type "Hoe kan ik..". Gebruik hiervoor comp.infosystems.www.authoring.stylesheets ("ciwas") of zie "Het leren van CSS."

De actuele ontwerp specificaties voor CSS worden opgesomd en uitgelegd op de "actuele werk" pagina. In maart 2008 begon de groep met het gebruik van Tracker voor het bijhouden van lijsten over onderwerpen, acties en groepsleden. Zie ook het handvest van de werkgroep (versie 2006-2008).

LEDEN

Onderstaand volgt een volledige lijst van W3C lidorganisaties die aan de CSS werkgroep deelnemen met een of meer mensen. (Zie ook "Hoe word ik W3C lid" voor informatie over deelnemen aan W3C als een lid).

CSS Valid
CSS!

Bert Bos, CSS contact
geschreven 22 januari 2004. laatste update datum: 2009/ 2/10 12:36:07 $ GMT